Gemeenschappelijke ruimtes

Centraal Wonen betekent je eigen woning maar daarnaast een aantal gemeenschappelijke ruimtes, we hebben er vier.

De belangrijkste gemeenschappelijke ruimte is de Bar. Dit is eigenlijk een soort huiskamer, er staat een TV een piano en natuurlijk een bar. De activiteiten die hier plaatsvinden zijn bv een spelletjesavond, muziekavond, wervingsmiddag, filmavond en natuurlijk ook een gewone baravond. Je kan ook privé je verjaardag hier vieren.

bar-pan-kl
De Expoeet is de multifunctionele ruimte. Hier kan worden geexposeerd, er worden vergaderingen gehouden maar er kan ook gezamelijk gegeten worden. Er worden ook lessen gegeven zoals Tai Chi en joga. Eens per maand vindt hier het Repair Cafe plaats.

expoeet-pan-kl

 

De ruimte waar je als kind de dingen kunt doen waar thuis geen plaats voor is is de kinderruimte. In de zomer van 2013 geheel opgeknapt.

speelruimte-pan-kl

 

Waar je als volwassene je creativiteit kan botvieren is het atelier. Deze ruimte is wat kleiner dus het is hier en daar wat inschikken maar voor iedereen is er plaats.

atelier-pan-kl
Een van de populairste ruimtes is de wasruimte. Hier staan 2 wasmachines en een droger. Er zijn ongeveer 20 bewoners die hier gebruik van maken. Eens per maand wordt de rekening opgemaakt door de wascommissie.

wasruimte_pan_klein

 

Lees verder